onsdag 18 februari 2009

Lakefisket i går



lakefisket i går var ganska så trevligt. 5-6 minus lite snö och kol svart.
men det fixade lamporna och den elden vi lyckades få fram. stämningen var på topp hela kvällen. Det fanns bara en sak som fattades och det var laken, Men jag var ganska så förbered på det här resultatet, Det är ingen värre bra laksjö jag fiskade i anledningen till att jag stack dit var att den sjön var den närmsta. Jag känner mig ändå nöjd med den fisketuren. varför vet jag inte? men det var skönt att bara sitta och dunka i ett och samma hål några timmar och njuta av den kalla luften som jag andats in i lungorna.
en härlig känsla.



dagens fiske då!
jo det var lite små snöigt i dag med men fisket gick ganska så bra ändå mycket små abborrar. men lite då och då kom det på något större som jag faktiskt tog med hem i dag.
jag tänkte göra mig lite stekt abborre i kvällingen. jag fick även en gädda på ca kilot och den gäddan fick bli största fisken för i dag. Känns lite mäktigt att man fått abborre med dubbel vikt. den fisken kommer jag leva länge på.


GUIDNING

Jag ska även ut och guida till fredag en äldre man från örebro. han har en sommarstuga här i trakterna och nu vill han lära sig ett smultron ställe. som han även kan fiska på själv andra vintrar. målet är norsabborre (stora stim med abborrar runt 3-4hg) jag håller tummarna för att det ska gå bra och att han blir nöjd och tipsar andra människor där nere i gnällbältet. haha nej så får jag nog inte säga när jag själv har en gnällbältstös..
sen tänkte jag även att många läsare undrar vad tusan jag fiskar med, ni på Gruvön är nog nyfikna skulle jag tro. ta en noga titt.
krokarna ni ser finns inte att köpa utan dom gör jag själv
hade gött och skitfiske på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar